Vi er også en del av Interflora, et internasjonalt samarbeid, og tar i mot en del der og sender videre.

Av dem som kommer innom butikken, er det ofte litt eldre.

Anbefalt vandingsretning er fra Bjørsjøtorpet og sørover mot Sollia ( mot klokka.

Hans barnebarn Ole huskes fortsatt av eldre mennesker i bygda. Han var gift med.

Pa Jakt Etter Kvinner Oslo Norges rikeste kvinne om sitt nye liv Gjengen er blitt gjenforent med jevne mellomrom etter at de gikk hver til sitt. BOR I VILLA: Fältskog, her fotografert i Oslo i. Her bor hun nær skiløypene og Oslo-marka. hvor både menn

Klagestorm på FB «Det må da være mulig å sette inn noen form for tiltak mot den kvelende varmen på 31-bussene!» «Tar 31 bussen igen ut til Snarøya med avgang.

Моей милой бабушке Зое посвящается.

А дом еще хранит твое тепло, О, сколько было в нем

25.05.2018. VENNINDER, ÅLESUND 1950. Fotograf Alv Dale (1917-2000) sitt arkiv er stort. FAK har digitalisert reklamebilda og bilda han tok på Stranda i 1943-44.

Natten ble tilbrakt i telt på Røldal. Vi pakket kjapt sammen og kom oss bort på Coopen. Litt energi må til før vi tar fatt på klatre etappen over Haukeli.

Dette har også gjort at de har fått et stort overskudd av hverdagsklær ettersom det er mest trøkk mot bryllup og julebordssesongen.

Her om dagen kom det inn ei.

FREDAGENS FREKKE FRASPARK OG FRISKE TONER – Å snakke rett fra levra er bare en mild betegnelse på ordforrådet til dama med den spinkle stemmen.

Hun improviserte elegant med å involvere både unge og eldre.

Politiet: 40 fornærmede i overgrepssak i Ofoten – Klagestorm på FB «Det må da være mulig å sette inn noen form for tiltak mot den kvelende varmen på 31-bussene!» «Tar 31 bussen igen ut til Snarøya med avgang 1218 fra Thune, ca + 35 grader, ska vi dø.

folderevent_note

account_box admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comments