Forventer turistrekord i Hamar etter pangstart – Nylig fikk vi opp et filmteam hit. De filmet fire flotte damer på kafeen Larsen, filmet ved Stupetårnet og Koigen og fikk med seg et fullsatt torg under Kirsten.

Toppfotballen avviser bettingselskapene, men frir til Norsk Tipping og ber om lukrativ sponsoravtale – Svensk fotball bader i bettingpenger.

Vi har valgt i denne perioden å ha avtale med Norges Fotballforbund. Vi er inne.

Elvestuen: Ulveforvaltningen er ingen ren matematisk øvelse – Enger Mehl ba videre om en oppstilling av de ulike alternativene for uttak av norske/svenske ynglinger.

Rovviltnemndene i region 4 (Oslo, Akershus, Østfold) og 5 (Hedmark) har vedtatt felling av ul.

Single Jenter Aust-agder Første seniortittel for Malene Helgø – Det er utrolig stort, og den største prestasjonen jeg har gjort i single hittil. Det var mye følelser som kom. Fotball: J16-landslaget på sjetteplass i åpent nordisk. Single Aust-Agder Menn Interessert I Kvinne Dating.

«Just Another Day in L.A» var temasangen, og tettsittende uniformer, spenstige.

Flort Eigersund Lindesnes fyr i Vest-Agder og Eigerøy utenfor Egersund i Rogaland hadde rekordtidlig tropenatt 31. mai i år. I rekordåret 1997 ble det i Norge målt i alt 18. Norske Chattesider Vestfold Den nye Monsen-generasjonen – De er to av 15

«Just Another Day in L.A» var temasangen, og tettsittende uniformer, spenstige sykkelhopp og bikinikledde damer utgjorde hovedingrediensene.

Han er gift.

folderevent_note

account_box admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comments